Senio50 plus

Categorie:

Het Senio 50+ matras:

de nachtrust die uw lichaam verdient. Het Senio 50+ matras is een op maat gemaakt matras specifiek voor senioren. Naarmate mensen ouder worden gaan zij onrustiger slapen en krijgen zij eerder last van gewrichten, doordat zij niet over een passend matras beschikken. Door een matras te ontwikkelen welke bijdraagt aan een rustige en stabiele nacht, wordt u weer uitgeslapen en energievol wakker. Wat het Senio 50+ matras uniek maakt? Lees hieronder verder of klik op de link. https://senio50plusmatras.nl/

*Let op: ondanks dat het matras ontwikkeld is voor senioren, is deze geschikt voor alle leeftijden!

Samenstelling

De unieke samenstelling van het matras zorgt ervoor dat u de nachtrust krijgt die u nodig heeft. Het Senio 50+ matras bestaat uit 3 verschillende onderdelen, die samen worden verbonden in een coolspray lijm die zorgt voor meer vochtafname tussen de lagen van het matras. De ’50+ health care & energy zone’ is de zone waarop u uiteindelijk zult slapen. Deze laag zorgt ervoor dat uw lichaam de juiste houding aanneemt tijdens de slaap. Vervolgens is er een laag ventilatie gel aangebracht. De ventilatiegel wordt gevolgd door een drukverlagend Comfort Foam. Dit foam zorgt ervoor dat uw gewrichten en spieren ontlast worden. Daarnaast voorkomt het drukpunten op bepaalde delen van het lichaam. Ook na deze laag volgt weer een laag ventilatie gel. Het matras wordt afgesloten door de zogenaamde ondersteuningszone. Deze zone biedt ondersteuning aan de rest van het matras en laat de overige functies optimaal functioneren.

Omdraaien matras verleden tijd

Door de unieke samenstelling van het Senio 50+ matras, is het omdraaien van uw matras verleden tijd. De oorspronkelijke vorm en stevigheid blijven behouden.

Kleur

Blauw

Breedte

120cm

Lengte

210cm

Materiaal

Koudschuim

Voetenbord

Ja

Ralph helpt u graag verder!

Komt u er niet helemaal uit of wilt u gewoon graag even geholpen worden? Ralph Klaassen helpt u graag verder!