Vossen Handdoeken High Line Poseidon

Vanaf 4,35

PRODUCTOMSCHRIJVING

Puur en helder in design, sensueel en esthetisch qua kleur, rechtlijnig en toch geraffineerd in uitvoering.  100% Vegan. Zo introduceert Vossen de nieuwe HIGH LINE collectie. Ontwikkeld om tegemoet te komen aan de liefhebbers van een tijdloos pure stijl en een moderne urbane lifestyle. Door de perfecte combinatie van katoen en Tencel¨ is de stof uiterst absorberend, bijzonder zacht voor de huid en duurzaam vervaardigd. Tencel¨ – de vezel van de toekomst; lucht, water en aarde laten milieuvriendelijk en economisch bomen groeien – voor de vervaardiging van Tencel¨ worden precies deze doorgroeiende grondstoffen gebruikt. Biologische afbreekbaarheid en daadwerkelijke klimaatbescherming sluiten de cirkel: natuur wordt weer natuur. Het gebruik van Tencel¨ is niet alleen een weldaad voor uw huid, maar ook voor het milieu.

Niet alleen de duurzame productie in Oostenrijk spreekt voor zich, maar ook de kwaliteit van 100% hoogwaardig katoen. Deze combinatie maakt de doekjes 100% veganistisch, extreem absorberend en zacht voor de huid.
Kleur
ivory
Malve
Poseidon
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
PRODUCTOMSCHRIJVING

Puur en helder in design, sensueel en esthetisch qua kleur, rechtlijnig en toch geraffineerd in uitvoering. 100% Vegan.

Zo introduceert Vossen de nieuwe HIGH LINE collectie. Ontwikkeld om tegemoet te komen aan de liefhebbers van een tijdloos pure stijl en een moderne urbane lifestyle. Door de perfecte combinatie van katoen en Tencel¨ is de stof uiterst absorberend, bijzonder zacht voor de huid en duurzaam vervaardigd. Tencel¨ – de vezel van de toekomst; lucht, water en aarde laten milieuvriendelijk en economisch bomen groeien – voor de vervaardiging van Tencel¨ worden precies deze doorgroeiende grondstoffen gebruikt. Biologische afbreekbaarheid en daadwerkelijke klimaatbescherming sluiten de cirkel: natuur wordt weer natuur. Het gebruik van Tencel¨ is niet alleen een weldaad voor uw huid, maar ook voor het milieu.

Niet alleen de duurzame productie in Oostenrijk spreekt voor zich, maar ook de kwaliteit van 100% hoogwaardig katoen. Deze combinatie maakt de doekjes 100% veganistisch, extreem absorberend en zacht voor de huid.
  • Exclusieve & esthetische kleuren
  • Extreem hoog absorptievermogen en bijzonder zacht voor de huid
  • Met edele “V” logo borduurwerk
  • Puur en helder ontwerp met asymmetrische zoom | Gemaakt in Oostenrijk

620 gr/m² ongeveer

 

Afmeting

16x21cm, 30x50cm, 50x100cm, 60x110cm, 70x140cm

Kleur

Poseidon

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vossen Handdoeken High Line Poseidon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ralph helpt u graag verder!

Komt u er niet helemaal uit of wilt u gewoon graag even geholpen worden? Ralph Klaassen helpt u graag verder!